Pensiunea SILINEL , din localitatea Abrud, destinata pentru cazare Muntii Apuseni, ofera clientilor sai servicii de cea mai buna calitate, incercand sa satisfaca si cele mai rafinate gusturi.
      Pensiunea SILINEL dispune de 4 camere de 5 stele cu pat matrimonial si un pat suplimentar, un apartament spatios cu 2 camere si un living ,si 2 camere cu 4 paturi si 3 camere cu 3 paturi. Fiecare camera dispune de baie proprie si TV.
      De asemenea la Pensiunea SILINEL, din localitate Abrud, se gaseste un frumos restaurant cu o capacitate de 500 de locuri, unde orice iubitor al naturii si al spatiilor inedite poate servii bucate traditionale si foarte gustoase. De asemenea, capacitatea acestuia permite organizarea de nunti, aniversari, evenimente speciale, training-uri si chiar conferinte.

     Sa privim Pensiunea SILINEL locul de pornire spre minunatiile naturii si ale omului…locul unde visele prind contur...

 
  Obiective Turistice 
     Pentru cazare valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, pensiuni Valea Ariesului, cazare Valea Ariesului, pensiune Valea Ariesului, cazare Abrud pensiune Abrud, cazare Abrud, pensiune Abrud, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, cazare Rosia Montana, pensiune Rosia Montana, nu ezitati sa ne contactati!
   Contact
Pensiunea Silinel

Abrud, Str. Lucian Blaga FN, jud. ALBA
Tel: 0744 105 178

       0747 253 413
       0747 253 414

pagina gazda | localizare | facilitati | galerie foto | contact